Shoppen tijdens de SALE, 5 tips!

Sale is on! Daar sta je dan met die goede voornemens….. 40% en soms zelfs 60% SALE!  Ik ben daar dus echt niet tegen bestand. Dus hop, daar heb ik dan toch die hoed in mijn hand die ik al een tijdje op het oog had en voor de kinderen….. hou op, schei uit….hahaha. Ik ben vast niet de enige toch?

Sale

Net als veel mama’s ben ik zeeeeer gevoelig voor sale. Het is dan ook bijna een sport om dat ene jasje toch nog in de sale te kunnen scoren. Of wat dacht je van een paar goede kinderschoenen?! Scheelt je vaak 50%.  Vandaar dat ik dacht dat het wel leuk zou zijn om even mijn 5 tips te delen voor een goede aankoop tijdens de sale. Als ik vriendinnen van mij moet geloven ben ik degene die altijd precies het goede eruit weet te pikken tijdens de sale ;).

Hier komen ze, mijn 5 tips: shoppen tijdens de sale!

5x shoppen tijdens de sale

  1. Maak een wishlist: Ik ga vaak op zoek naar items die ik eerder gezien heb, maar toen te duur vond. Ik hoop dan dat het in de sale nog in de juiste maat verkrijgbaar is. If so, dan is het meant to be en ‘mogen’ we het nu wel kopen.
  2. Koop tijdloze, maar kwalitatief goede items die altijd van pas komen
  3. Shop op de groei (in het geval van kinderkleding dan ;))! Ik doe dat echter alleen als ik er zeker van ben dat het in een volgend seizoen ook nog gedragen kan worden. Ik let dan bijvoorbeeld op het materiaal en kleurgebruik.
  4. Iedere winkel heeft natuurlijk haar eigen acties, maar er zijn ook zat websites die al die sale-acties verzamelen.  Zo heb je snel een overzicht waar de beste sale te halen is. Nog handiger, heb je iets op het oog van een specifieke winkel kun je daar gericht op zoeken. Zo was ik laatst specifiek op zoek naar de sale bij Shoeby omdat ik een leuk bomberjack gezien had voor James (zie tip 1  + 3). Kan me toch zo maar weer de verzendkosten schelen!
  5. Last but not least, zie je gewoon een te gek item en is het mega goed geprijsd…… Kopen!

Jij ook gek op shoppen in de sale en heb je nog een ultieme shoppen-tijdens-sale-tip voor ons? Laat het weten in een reactie!

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife