Deze kinderschoenen blijven mooi! 

Kinderen zijn nu eenmaal niet zo voorzichtig met hun nieuwe schoenen als jij en ik. Man, wat kan je balen als ze na 1 dag school alweer de neus kapot gelopen hebben… Maar wat als ik je nu vertel dat ik een paar schoenen heb gevonden waarvan de neus wél mooi blijft?!

En nee, dat is niet omdat er mega dikke lelijke stootbumper op zit…

Nieuwe schoenen, neus kapot

Je betaald vaak een hoop geld voor een mooie kwalitatieve kinderschoen. Goede kinderschoenen zijn nu eenmaal duur. Maar goed, dat betaal je graag. Je wil tenslotte voor die groeiende kindervoeten ook kwaliteit. Echt leer, een goede pasvorm en het oog wil natuurlijk ook wat, dus het liefst ook een hippe schoen.

Des te harder baal je als die nieuwe schoenen er binnen no time afgetrapt uit zien. Je kunt je kinderen niet de hele dag naroepen, “voorzichtig met je schoenen he, ze zijn nieuw!” dus we doen het er vaak maar mee. Toffe nieuwe shoes en na een week kapotte neuzen. Toch jammer.

Maar…. Ik heb schoenen ontdekt voor de boys waar de neus wél mooi van blijft en zeker ook langer dan een week!

Urban Sneakers blijven mooi!

Laatst zochten wij voor James bij de Shoesme concept store in Tilburg nieuwe schoenen uit van de FW’18 collectie. We kwamen thuis met de ‘Urban Sneakers‘ in donkergroen. Voor mij altijd wel een favoriet model in het herfst-winter seizoen. Een halfhoge schoen, stoere kleuren, en klittenbandsluiting. En echt, ik blijf dat klittenband heerlijk vinden. Gewoon lekker die zelf die schoenen aantrekken, James dan he ?.

Na 2 dagen gedragen te hebben al schrijven dat het hele fijne schoenen zijn en dat ze zo mooi zijn komt misschien wat minder geloofwaardig over, want hoe lang hebben we ze nu echt getest. Maar, nu na 2.5 maand in gebruik kunnen we oprecht zeggen dat deze schoenen dus echt mooi blijven!

Zelfs onder de omstandigheden: boys, school,  buiten spelen, BSO, noem het maar op, ze kunnen er tegen! Natuurlijk kun je wel zien dat ze gedragen zijn, wat ook gewoon zo is. Maar die ontzettend snel versleten neuzen, die blijven uit.  En juist daardoor blijven de schoenen heel mooi en netjes ogen!

Het geheim

Het geheim zit hem in de rubberen laag over de neus van de schoen. Dit is geen dikke stootbumper, maar heel subtiel en fijntjes. Je ziet het haast niet, maar het zorgt er dus wel voor dat de neuzen niet zo snel slijten!  Ik vind het echt super slim gevonden van Shoesme om het op deze manier te verwerken.

Kijk maar eens naar de foto. Je zou het zo niet zeggen he? Dit is dus echt na 2,5 maand dragen. Geen slijtage op de neus!

 

Sale tip

Mocht je nu denken: Super handig die schoenen moet ik ook hebben voor mijn zoon. Shoesme is deze week gestart met de SALE en de Urban Sneakers (ook heel veel ander toffe modellen natuurlijk) kun je nu dus met hoge korting kopen!

Wij gaan ook  nog even een kijkje nemen. Kijken of we alvast een maatje groter kunnen scoren voor James ;).

Liefs!

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife