Feestblog: taart, versieren en kado’s

Ik ben zo’n mama die het een feestje vind om een feestje van de verjaardag van haar kind te maken. Een leuke uitnodiging versturen, taart en cupcakes waar ze blij van worden en als het even kan alles in een leuk matching thema. Dit jaar was het all about….. Unicorns! Kijk je mee wat er allemaal voorbij kwam op mijn lijstje met b-day preps?

Uitnodiging

First things first: uitnodigingen maken en versturen. Ik weet het, ik kan ook een gewoon een appje sturen, maar die kaartjes van de voorgaande verjaardagen op het prikbord motiveren me ieder jaar nog meer om toch weer een uitnodiging per post te sturen.  Het begint inmiddels een serieuze tijdlijn te worden! Waar ik begon met lieve bloemetjes en hertjes, zo cute voor een dreumesje, is het dit jaar toch wel tijd voor een grote meiden uitnodiging! Ik maak mijn kaartjes eigenlijk altijd via Kaartje2go. Veel keuze en makkelijk qua bewerken. Wat doen jullie appje of kaartje?

The sweet table

Geen verjaardag zonder taart! Ik heb inmiddels best een aantal fondant taarten erop zitten. Iedere verjaardag werden ze een beetje beter. Maar man man man, wat kost het een hoop tijd dus ik heb ook wel eens een verjaardag geskipt en een leuke fototaart van de Hema besteld. Dit jaar had ik mijn zinnen gezet op de ‘naked cake’, scheelde me namelijk een hoop geknutsel met fondant. In mijn hoofd had ik 6-laags taart met regenboogkleuren, in real life werden het maar 3 kleuren, waarvan de onderste niet goed zichtbaar was, omdat ik crème te weinig had. Al met al was hij goed gekeurd door Julie. En vanwege de leuke regenboog cake topper was hij toch unicorn proof, Pfieuw… 😉 Als back-up had ik bij Naylays Cakes ook nog 12 Unicorn cupcakes besteld. Julie vond ze prachtig en de kinderen hebben er flink van gesmuld. Daarnaast hadden we ook nog een lekkere verse Oma’s appeltaart staan (altijd als eerste op!).

Verder hadden we ‘bedankjes’ ook al klaar staan op tafel. Ik had nog smoothie cups over van de traktatie dus deze hebben we gevuld met gekleurde gepofte rijst en mini marshmallows en een leuke sticker erop met Thanks! #niettemoeilijk 😉

Slingers en Versieren

De avond voor de verjaardag ben ik altijd tot laat in de weer met kado’s leuk inpakken en het huis versieren. Natuurlijk hebben we wel een redelijke voorraad aan slingers etc. in huis, maar ik kon de Unicorn ballonnen van Jetjes & Jobjes echt niet overslaan voor Julie haar party. Nou vooruit, ook nog mijn best gedaan om ze te laten vullen met helium. Feest compleet!

Van Jetjes & Jobjes kregen we trouwens ook nog deze mega grote folie cijferballon van het getal 7 bij onze bestelling en nog unicorn kaarsjes voor in de taart. Met de folieballon konden we van te voren al leuke foto’s maken voor haar verjaardagsvideo.  Dankjewel Brigitte!

 

 

Z e v e n? // ik weet niet wie er zenuwachtiger was, Julie of ik, maar mijn moppie is dan eindelijk 7 jaar! Je bent mijn eerste, mijn trots, mijn enthousiaste meisje, mijn slimmerikje en mijn mooiste! Wat heb je toch enorm uitgekeken naar deze dag. We gaan je goed verwennen en laat de feestweek maar beginnen ???
.
.
.
.
#goodmorning #hoera #juliezeven #jarig #mijnmeisje #mijneerste #mijntrots #grotezeven Jetjes & Jobjes #partystuff #momlife #jedagelijksedosismomlife #coffeeandkids

Geplaatst door Coffee & Kids op dinsdag 17 oktober 2017

Kado’s

Julie had een paar maanden geleden al een nieuwe fiets gekregen omdat die toen ‘nodig’ was, maar met dat in het achterhoofd wilden we niet al te groot uitpakken. Maar ze was super blij met haar Unicorn trui, de nieuwe Kinderen voor Kinderen CD, een luchtje van de Zara en we zagen nog een heel leuk poefje voor op haar kamertje.  Samen nog een dagje naar DippieDoe in Best geweest en dag afgesloten met pizza en pasta bij Happy Italy.  Stiekem dus toch best uitgepakt, maar Julie die heel de dag riep: papa, mama, dit is echt mijn allerbeste verjaardag ooit!!  Daar doe je het dan allemaal voor toch?

Dusssss enorm verwend door alles en iedereen en deze mama heeft tussen al het geregel en versier door ook enorm genoten van dat blije gezichtje. Fijne verjaardag lieve Julie, graag gedaan.

Liefs Mathilde


De cijferballon en unicornkaarsjes werden gesponsord door Jetjes&Jobjes. De trendy party en trouw deco shop van Nederland!

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Wauw ziet er echt fantastisch uit!!

    1. Dank je Christa! Hebben ook echt genoten van het feestweekje 🙂

      liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife