Photoshoot at Shoesme!

Al dat bloggen brengt leuke dingen met zich mee. Zo werden wij onlangs benaderd door Shoesme of Julie misschien model wilde staan voor de promotie van de nieuwe rugzakken. Nou, dat wilde ze wel (en mama vond dat ook wel heel leuk)!

Shoesme is bij jullie misschien alleen bekend als baby- en kinderschoenen merk. Er is meer! Sinds kort verkoopt Shoesme niet alleen de leukste kinderschoenen, maar ook hele toffe rugzakken. Aan Julie om ze te showen :).

Wist je dat je in de conceptstore in Tilburg ook leuke kado’tjes kunt kopen en regenlaarsjes van Bergstein. Ik schreef hier al eerder over in deze blog.

Woensdagmorgen 20 juli mochten wij ons melden bij het gave nieuwe hoofdkantoor van Shoesme. Best cool, werken in een schoenendoos. Evy stond ons al op te wachten met koude limonade. Wel heel erg lekker aangezien het zo’n 28 graden was buiten en de verwachtingen voor de derde verdieping (fotostudio) tropisch waren.

Ik had thuis al wat voorwerk gedaan door drie ‘neutrale’ setjes kleding samen te stellen. Het gaat tenslotte om de rugzakjes en niet de kleding. Mooie Elsa-vlecht in haar haren en ready to go. Boven in de fotostudio stond ook al een aantal Shoesme-schoenen klaar om het hele plaatje Shoesme-proof te maken!

Ondanks de warmte boven gaat Julie enthousiast van start! Posing like a real model!

En door met de volgende kledingsetjes en rugzakken!  Voor het bronskleurige rugzakje hebben we iets meer een herfstlook gekozen en bij de zilveren rugzak paste het blauwe jurkje van Bobbi Ravioli perfect.  De roze laarsjes van Shoeme waren ook erg leuk, deze zet ik zelf nog even op onze wishlist.

Eindresultaat

En dan nu het eindresultaat! Een dag na de shoot stond er al een foto online op de homepage van Shoesme en ook op de social media pagina’s stond deze foto. En ja, het is mijn dochter dus ik vind hem natuurlijk super, maar we kregen ook direct allerlei leuke reacties op de betreffende foto. Super leuk natuurlijk!

Back to school, win actie!

Wil jij ook kans maken op zo’n gave rugzak voor je dochter (Jongenscollectie, volgt volgend seizoen) blijf dan vooral Coffee and Kids  en Shoesme Kinderschoenenwinkel  op facebook volgen en mis deze actie niet. Wie weet dat jouw dochter ook het nieuwe schooljaar kan beginnen met 1 van deze leuke rugzakjes!

Liefs Mathilde

PS: Wil je gewoon zeker zijn van zo’n gave rugzak, dan shop je ze hier: http://www.shoesme.nl/accessoires

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife