Plog: Hema Kerstevent

Afgelopen donderdag was het HEMA Kerstevent! De lekkerste hapjes, leukste kerstaccessoires, partyproof make-up en kleding voor de feestdagen werden gepresenteerd tijdens het HEMA Kerstevent.  Ik was erbij en neem jullie mee!

Plog HEMA Kerstevent

Ik was uitgenodigd om op het support office van HEMA in Amsterdam een kijkje te komen nemen en inspiratie op te doen. Bij aankomst werden we gelijk welkom geheten met een alcoholvrije Hugo en daarna werd het HEMA Kerstevent geopend door  mama to be Saar Koningsberger. Na de opening waren we free to go om zelf van alles te bekijken, proberen, proeven etc.

Er stonden tafels vol heerlijke kersthapjes en desserts, mooi opgedekte kersttafels, her der de altijd leuke HEMA (kerst)woonaccessoires en partyproof kleding en make-up. Tijdens het event kregen we een mooi make-upje op en maakten we nog een grappige foto met leuke photo props, uiteraard in de kerstsfeer. We sloten het kerstevent af met een leuke goodiebag! Ik kan er heel veel over vertellen, maar leuker is gewoon de foto’s te laten zien.

Ik heb lots of foto’s gemaakt en die kun je hieronder gezellig bekijken.  Vind je het leuk de vlog ook te zien van dit event, klik dan even hier.

*tekst gaat verder onder de foto’s.

Zie je die hapjesplank trouwens?! Die werd gepersonaliseerd, hoe leuk!

Wat ook een leuke bijkomstigheid van het event was dat ik een aantal ‘collega’ bloggers nu eens in real life de hand kon schudden. Leuk jullie gezien te hebben dames!!

We (ik had gezellig mijn tante meegenomen naar het event. Zij schrijft altijd de recepten voor de blog) hebben genoten van al het leuks en lekkers en hebben volop kerstinspiratie opgedaan. Ik kan alleen maar zeggen: heb je nog kerstspullen nodig…. loop zeker even de HEMA in want je slaagt gegarandeerd voor food, feestelijke make-up, kleding en kerstartikelen!

Mijn favoriete ontdekking was denk ik toch wel de leuke Shimmering Face & Body Powder. Wat staat er sowieso nog op jouw lijstje voor de feestdagen?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken wat er allemaal te zien was tijdens dit HEMA kerstevent.

Liefs Mathilde


Ps. tijdens het event heb ik een kerstkaartje gemaakt welke naar ‘eenzame ouderen’ verstuurd zal worden.  Veel ouderen zijn helemaal alleen tijdens de feestdagen en een kaartje betekent veel voor hen. Sturen jullie ook een kaartje? Meer info over ‘stuur een kerstkaart naar eenzame ouderen’ vind je hier.

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife