Twinning is winning

Het kan je niet ontgaan zijn, maar twinning is winning!  Je ziet steeds meer merken hierop inspelen wat het ook steeds makkelijker maakt om lekker te twinnen met jouw kids. Stiekem vindt iedereen het maar wat leuk als hun minime in dezelfde stijl rondloopt. Ik ga er dan wel even vanuit dat je weet waar je de grens moet trekken….een baby van 6 maanden in een leren tregging vind ik persoonlijk niks. Kinderen moeten wel gewoon kinderen kunnen zijn en niet alles is leuk of fijn om te dragen voor een peuter of kleuter.  

Easy Twinning, shoes!

Zo mama, zo dochters  #loveit Een easy twinning momentje is al gauw te behalen met sneakers! veel sneakermerken hebben hun modellen in kindermaatjes en in volwassenmaat. Daarbij, als je als mama in de categorie maat 37/38 valt is dit helemaal goed te doen.

Zo mama, zo dochters  #loveit

 

Fashion

Ik vind dat kinderen nog steeds wel gekleed moeten gaan als kinderen en niet als mini volwassenen. Maar ook kleuter kan een bikerjack rocken en met wat vrolijke patchworks op dat roze bomberjack kunnen ze zo mee in de bomberjack trend van dit moment.  En het leuke is dat jij waarschijnlijk ook wel een leren jackje of een bomberjack hebt zodat je samen kan twinnen. Denk niet dat alleen meiden kunnen twinnen.  Voor de boys is chino met een leuke denim blouse ook makkelijk om te matchen

Girls

boys

Party

Jarig, bruiloft of andere special occasions? Op zo’n moment is het vaak ook heel leuk om te twinnen met zoon of dochter. Ik zag laatst dat Steps hier slim op inspeelt. Zij hebben een nieuwe lijn: Steps Girls. Het leuke is dat met deze jurkjes je mini-me en jij helemaal op elkaar afgestemd zijn. Hieronder mijn 2 favo’s.

Twin jij?

Het moge duidelijk zijn, ik vind het leuk om af en toe te twinnen. En jij? Twin jij wel eens met je kinderen. Het hele pakket van jas tot schoen, of kies je alleen voor de shoes? Let me know, ben benieuwd

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife