Waarom je bij Mini & Madam wil shoppen

Yes, Mini en Madam is online! Time flies en daarom is het belangrijk om mooie herinneringen te maken en mijlpalen vast te leggen. Mini en Madam speelt hier op in met de mooiste spulletjes. Ik ontving een pakketje als voorproefje, time for some unboxing…..

Mini en Madam

Ik zei het laatst nog…2x knipperen en mijn baby is een kleuter! Mini en Madam is een webshop die de mooiste musthaves, accessoires in huis heeft om kleine geluksmomentje te koesteren. Time flies en daarom is het belangrijk om mooie herinneringen te maken en mijlpalen vast te leggen, ook hiervoor kun je terecht bij Mini en Madam.

De webshop staat vol met unieke mooie producten die allemaal met liefde en oog voor detail gemaakt zijn. Als je hier iets besteld weet je dat je een product besteld waar een extra boodschap achter zit of waarmee jij je kind iets extra’s mee kan geven, bijvoorbeeld zoiets als broodtrommelliefde. Wat een klein kaartje met een liefdevolle boodschap zoals, ‘ik hou van jou’ al niet te weeg kan brengen in de overblijftijd van je kleintje.

Bestellen is een feestje

Omdat Mini en Madam pas net online is ontving ik een pakketje als voorproefje. Verschillende mooie items met de nadruk op mijlpalen of juist herinneringen maken. Wat een feestje toen we het pakketje ontvingen, bijna zonde om alles open te maken…. Het is echt met liefde ingepakt! Bestel je dus iets als kado’tje dan zit je gelijk goed want het is prachtig ingepakt.

Maar ja, toch erg nieuwsgierig wat Mini en Madam ons allemaal opgestuurd heeft dus time for some unboxing…..

Wat zit er allemaal in?

Handig om te weten

Bovenstaand is natuurlijk maar een voorproefje van al het leuks dat op de site te vinden is.  Wel fijn om te weten dat ondanks dat Mini en Madam pas net online is, alles wel tot in de puntjes geregeld is. Er wordt niet moeilijk gedaan over kledingmaten ruilen, bezorgen is 1-3 werkdagen(afh. NL/BE), je kunt veilig online betalen én het wordt super leuk ingepakt.

openingsacties:

Verrassing! Een goodybag voor jou!

Dit is gewoon een webshop vol hebbedingen en leuke, mooi kado’s. Ik ben enthousiast! Nu al zin om Julie en James zo’n leuk kaartje van Broodtrommelliefde mee te geven in hun lunchbox. Julie en ik zullen veel hebben aan ‘kaartje onder je kussen’.

Ben jij ook enthousiast geworden over de mooie spulletje en wil je ook zo’n pakketje (1 x onder je kussen kaartjes, 1 x brabbelboekje, 1 x sleutelhanger) ontvangen? Dat kan!! 

Laat mij weten in een reactie onder deze blog wat jij het tofste item vindt en natuurlijk geef je pagina van Mini en Madam op Facebook even een like. Coffee and Kids volg je al toch? Ik laat maandag 26 juni weten wie de gelukkige is om een mooi pakketje te ontvangen

Lieve Magaly, veel succes met Mini en Madam. ‘Omdat elk geluksmomenje telt!

Liefs!!


Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuk pakketje! Ik vind het brabbelboekje het leukste, mijn oudste begint nu hele verhalen te vertellen en sommige dingen zijn echt zo lief ♡

  • Cindy
  • 21 juni 2017
  Beantwoorden

  Het onder je kussen kaartjes pakket! Handig om de dag mee af te sluiten 🙂

  • Saskia Hartstra
  • 21 juni 2017
  Beantwoorden

  Wouw wat een leuk pakketje!
  Dat zou ik toch eens graag willen winnen.
  Ik heb 2 meisjes dus de leuke spulletjes komen zeker van pas!
  De kaartjes zijn leuk voor mijn oudste dochter Suze die ook al bijna 4 is. En het brabbelboekje zou ik graag voor Lotte willen gebruiken die bijna 8 maanden is.
  En de sleutelhanger schenk ik aan mezelf wat een gave zeg.
  Nou fingers crossed!

  Liefs, Mama Sassie?

  • Lenneke
  • 21 juni 2017
  Beantwoorden

  Wat leuk!! Ik vind het brabbelboekje leuk voor de jongste die nu begint met praten.
  De onder je kussen kaartjes fijn voor de oudste van 4 die wat meer zelfvertrouwen mag krijgen!! ☺️
  Duimen!! ☘️

 2. Beantwoorden

  Ooh, wat een superleuke producten! Ik voel me aangetrokken tot de Verzinfabriek. Voor mijn autist zou dat fantastisch zijn om meer met zijn fantasie te doen. 🙂 en de onder je kussen kaarten vind ik een superleuk idee.

 3. Beantwoorden

  Wat een superleuke en lieve hebbedingetjes. Ik vind de broodtrommel kaartjes altijd zo schattig. Ik hou van dit soort winkeltjes

 4. Beantwoorden

  Wat een superleuke goodies kreeg je. De kaartjes voor onder je kussen zijn wel echt heel erg leuk!
  Heerlijk zulke webshops!

  • tom
  • 22 juni 2017
  Beantwoorden

  Test

   • Mathilde Sol
   • 23 juni 2017
   Beantwoorden

   werkt! 😉

  • Mascha
  • 22 juni 2017
  Beantwoorden

  Wat heb je een mooi pakketje om weg te geven. Ik zou heel blij worden van de kaartjes onder je kussen. Zo kun je op een ongedwongen en speelse manier ander soort gesprekjes met je kind voeren. Waardevol en om in een doosje te stoppen…

  • Linda
  • 22 juni 2017
  Beantwoorden

  Wat een leuk pakket!
  De sleutelhanger vind ik erg bijzonder, beide een deel.
  De kaartjes voor onder het kussen lijken mij ook erg leuk. Al is mijn dochter daar nog iets te jong voor, over een paar jaar zou dat wel super zijn voor ons.

  Ik ga gelijk even de webshop bezoeken en wie weet ook al iets bestellen.

  • Joni
  • 22 juni 2017
  Beantwoorden

  Te moeilijk om te zeggen wat ik het leukst vindt. Maar op dit moment zou het brabbel boekje het meest passend zijn. Ze brabbelt er hele verhalen op losse. Het woordje papa hoor ik al vaak dus nu veel oefenen met mama. Kan niet wachten op de volgende woordjes en verhalen dus super leuk om dat in het brabbel boekje op te schrijven!
  Broodtrommel kaartjes lijken me voor in de toekomst echt te gek!
  Jij lekker met julie en James genieten van de leuke spulletjes!

  • Barbara Huizenga
  • 23 juni 2017
  Beantwoorden

  Superleuk!!! Ik vind de verzinfabriek het leukst. Omdat mijn kinderen het super vinden als ik een verhaaltje verzin ipv voorlees (dank je oma….) maar ik ben er niet zo goed in…dus deze kaartjes kunnen me een eindje op weg helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife