Winnaar Shoesme rugzak bekend!

Winactie Shoesme Kinderschoenenwinkel

Afgelopen week hadden we een leuke winactie open op de blog in samenwerking met Shoesme. Zij hebben onlangs weer een nieuwe collectie van hun gave rugzakken in de winkels liggen.

Zowel voor meiden als jongens zijn er leuke nieuwe modellen! Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat deze rugzakken van een goede kwaliteit zijn en ook bij dagelijks gebruik mooi blijven!

Wie heeft er gewonnen?

Ja ja we hebben een winnaar hoor!!

Super bedankt allereerst voor het meedoen aan deze winactie en jullie enthousiaste reacties, deel en tag acties! Super tof!

We hebben alle namen opgeschreven en James heeft een naam aangewezen! Vervolgens aan James wederom de eer om de winnaar bekend te maken. James blijkt een goed hulpje bij dit soort acties 😉

Gewonnen?

Ben jij de lucky one?! Dan wil ik je vragen om even nogmaals het gewenste model te mailen naar mathilde@coffeeandkids. Ik ga er dan voor zorgen dat de rugzak klaar gezet wordt in de Shoesme Kinderschoenenwinkel aan de Trouwlaan te Tilburg zodat je deze kunt ophalen wanneer je wilt. Showen jullie nog even hoe bij jullie zijn met jullie gewonnen prijs ;).

1 ding zeker jouw zoon is na het ophalen van zijn rugzak TO COOL FOR SCHOOL!

Nogmaals allemaal bedankt voor het meedoen en wie weet tot bij een volgende leuke actie of blog.

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife