Over Coffee and Kids

Curious? De mama achter Coffee & Kids is…

 Omdat wij mama’s elkaar best een beetje mogen steunen in het ‘mama zijn’ deel ik mijn ervaringen ook jou!

Ja, van wie zit je nu eigenlijk al die blogs te lezen? www.coffeeandkids.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog vol met herkenbare en (h)eerlijke ervaringen over het mama zijn. Ik ben zelf trotse mama van een dochter, Julie (7jaar) en een zoon, James (4 jaar).

Ik ben zo’n mama die altijd on the go is….  Altijd op pad om de kinderen van A naar B te brengen of samen op pad om een leuke kidsproof-activiteit te ondernemen.  We klappen in onze handen als we weer een leuke lunchroom gevonden hebben met heerlijke cappuccino en een extra cheer als ze daar óók kindercappuccino serveren!

Nieuwsgierig. Dat ben ik ook! Daarom geniet ik van nieuwtjes op het gebied van kidsproof en lifestyle events, de nieuwste trends op het gebied van kids fashion en kinderkamers. Kinderkamers blijven in mijn ogen de leukste binnenkijkers. Wat  kan het toch een hoop inspiratie opleveren!

Oh ja, ik ben ook zo’n mama die vooral geen picture perfect leven heeft en haar kinderen ook regelmatig achter het behang plakt. Ik blijf op zoek naar manieren om beter met mijn, hoe noemen ze dat, temperamentvolle dochter om te gaan. Oh boy,  en dan een kleutertje dat net op school zit en ineens tien praatjes rijker is……. Opvoeden, pfff.

Deze samenvatting  heeft je hopelijk een beeld gegeven van wat je in mijn blogs terug gaat lezen. En waarom deel ik al mijn ervaringen, tips en inspiratie met jou? mdat ik vind dat wel elkaar best wat mogen helpen met tips & tricks. Mama zijn hoef je niet alleen te doen!

Zie ik je snel weer terug voor je #dagelijksedosismomlife ?

Liefs Mathilde

 Op Instagram zie je mijn #dagelijksedosismomlife in foto’s of  via instastories! 

Coffee & Kids Contributers

Soms wil ik ook een avondje sporten of erop uit (seriously?!).  Om toch met regelmaat een nieuwe blog te kunnen plaatsen en te zorgen voor extra diversiteit  m.b.t. de onderwerpen waarover geblogt schrijven er enkele enthousiaste mama’s af en toe ook een blog voor Coffee and Kids. Ik stel ze hieronder kort aan je voor!

  

 

Fientje!  Een power mama eerste klas, een boss babe met gevoel voor (interieur) styling en gek op sporten én genieten. Hoe combineert zij toch het runnen van een business met haar gezin?!

www.studiofien.nl

 

 

Lizzy! Mama van Claudia en de twins Bjorn & Finn. Met ‘Lizzy bakt’ zal Lizzy met enige regelmaat een overheerlijk recept delen met ons. We kunnen niet garanderen dat het altijd heel gezond is…. ;).

 

 

 

Thalia! Fijn opgroeien, stress- en opgroei expert. Ik coach jou, als moeder, zodat jij weer lekker in je vel zit en hierdoor weer het voorbeeld voor je kind bent dat je wil   zijn!

www.fijnopgroeien.nl

 

 

Jouw naam ook hier? Stuur een mailtje naar mathilde@coffeeandkids.nl

Coffee & Kids is nog op zoek naar contributers in de categorie:

  • Boys Mom
  • Girls Mom
  • Twin Mom
  • Single Mom

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife