Samenwerken

Waarom je wil samenwerken met Coffee & Kids!

Coffee & Kids is een frisse jonge blog. Iedere dag weten weer nieuwe mama’s de weg naar Coffee & Kids te vinden (het afgelopen jaar 18.000+ unieke bezoekers) . Ik ben erg actief op Instagram (1200+ volgers) en Facebook (940 + pagina likes) Social Media is de plek om volgers snel even te kunnen tippen over een leuke nieuwe lunchroom of kidsproof-activiteit. Ook laten we graag nieuwste kinderkleding en accessoires zien. Op de blog volgt dan vaak wat later de uitgebreide versie en omschrijving.

Op Coffee & Kids verschijnen regelmatig blogs rondom het moederschap, oftewel de welbekende hastag #momlife.  Ook delen we graag een leuke kidsoutfit ter inspiratie of  delen we een kinderkamerbinnenkijker. Een verslag van een kidsproofactiviteit of een leuk event, we maken er graag een leuk verhaal van. Ik ben meer dan mama alleen, dus ook mijn persoonlijke levensstijl, (shop)interesses en ‘me- time’ uitjes komen aan bod.

Inmiddels heb ik meerdere samenwerkingen gedaan met diverse bedrijven die graag hun product onder de aandacht willen brengen. Ik denk graag mee over hoe we de samenwerking het beste zouden kunnen vormgeven. Dit kan op verschillende manieren, denk aan gastblogs, reviews, advertorials of bijvoorbeeld een winactie.

Hulp nodig bij het maken van sprekende content in beeld en tekst voor een bedrijfswebsite of Social Media account? Ook hierin kan ik ondersteunen:  ik ben gewend te schrijven (uiteraard gericht op de vastgestelde doelgroep), heb een creatieve insteek en kan meedenken over een aansprekende uitstraling.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken of  mijn mediakit ontvangen, mail me op mathilde@coffeeandkids.nl

Nieuwsgierig. Dat ben ik ook! Daarom ben ik graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en producten op het gebied van lifestyle, (kids)fashion, (kids)interior) en kidsproof en lifestyle events,

Persberichten kun je dan ook sturen aan mathilde@coffeeandkids.nl

Eerdere samenwerkingen

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife